Eredeti szakmám szerint hegedűművész vagyok, ez nagyban segíti természetgyógyászati munkámat: Érzékeny ujjbegyeim nagy segítséget nyújtanak a problémák felderítéséhez a reflexológiában. A jó hallás pedig elengedhetetlen hangtálas kezelés közben, hiszen a tálak megmutatják változó hangjukkal, rezgésükkel az elakadásokat, blokkokat. A kezelésekhez elengedhetetlen a több irányú, kifinomult érzékelés, melyet zenész szakmám segített elsajátítani.

Hegedűművész pályafutásom mellett végeztem el a Peter Hess féle hangmasszázst 2015-ben. Később belevágtam a természetgyógyászat hivatalos elvégzésébe. Az alapmodulok után először reflexológia szakon tettem sikeres államvizsgát, majd egészségügyi szakdolgozó lettem. Ezután kezdtem el fülakupunktúrával is foglalkozni. Folyamatosan tanulom a természetgyógyászat különböző szakterületeit, rendszeresen továbbképzésekre járok.

Alapelvem:
Fontos számomra az összefüggések keresése: A szervezet egy nagyon okos, ám igen bonyolult „szerkezet”. Minden mindennel összefügg, egymásból ered, így egy adott probléma esetén nem csak a tünet helyét kell vizsgálni, hanem azt is, milyen szervekhez, szerv –, és energetikai rendszerekhez kapcsolódik, csak így tudjuk felderíteni a valós okot. Az okot kell kezelni, nem a tünetet, ezért szükséges az alapos kutató munka és az ésszerű gondolkodás!

A kezelések alatt a nyugati és a keleti gondolkodásmódot is szem előtt tartom, testi – lelki szinten vizsgálódom, több szempontból figyelem meg a pácienst és az adott panaszt. Kezelések közben sokszor eljutunk nem csak a testi tünet megoldásáig, hanem a lelki blokkokra is fény derül.

Fontos, hogy aki eljön hozzám, akarjon gyógyulni és tegye bele a saját „munkáját” is! Ebben elég szigorú vagyok, mert hiába az összes kezelés, ha a páciens nem fogadja meg a tanácsokat. Sokszor a kezelés mellett életmód váltásra is szükség van, amely komfortzónán kívül van szinte mindenkinek. Ezt kell átlépni, közösen, a segítségemmel, csak így tudunk eredményt elérni. Természetgyógyász vagyok, nem varázsló! Én nyújtom a segítséget, a folyamatos kontrollt a tőlem telhető legtöbb tudással, de a gyógyulás a Páciens feladata.

KEZELÉSEK

2024-02-29T19:59:15+00:00

Fülakupunktúra

Ez a módszer a kínai orvoslás és a nyugati akupunktúra megbecsült területe, mely 2500 évre nyúlik vissza. Egyszerű, könnyen kivitelezhető kezelés, melyet akupunktúrás tűvel vagy gyógynövényes magokkal végzünk. Hatása gyors, percek alatt fájdalomcsillapító hatást érhetünk el vele.

2022-06-02T16:39:45+00:00

Blomdahl fülbelövés

A Blomdahl ékszerek gondosan válogatott, orvosi minőségű műanyagból és tiszta, orvosi titánból készülnek, a fent említett mérgező – rákkeltő anyagok közül egyiket sem tartalmazzák!

2022-06-02T15:33:00+00:00

MeriDim állapotfelmérés

Régen Kínában a jó orvos az egészséges embert kezelte, nem a beteget. Első helyen állt a prevenció, vagyis a megelőzés, olyannyira, ha pl. a császár megbetegedett, az orvos akár az életével is fizethetett érte!

2022-06-02T16:36:18+00:00

Hangtálas foglalkozás gyermekeknek

Ez a csoportos foglalkozás iskolai óra keretében szokott zajlani. Alsó tagozatosoknak játékos formában mutatom be a hangtálakban rejlő lehetőségeket, érzékeljük a rezgést, a felhangokat.

“A kezelések alatt a nyugati és a keleti gondolkodásmódot is szem előtt tartom, testi – lelki szinten vizsgálódom, több szempontból figyelem meg a pácienst és az adott panaszt. Kezelések közben sokszor eljutunk nem csak a testi tünet megoldásáig, hanem a lelki blokkokra is fény derül.”
HORVÁTH ANITA, AJSZIKA

Fontos számomra az összefüggések keresése: A szervezet egy nagyon okos, ám igen bonyolult „szerkezet”.

Alapelvem:
Minden mindennel összefügg, egymásból ered, így egy adott probléma esetén nem csak a tünet helyét kell vizsgálni, hanem azt is, milyen szervekhez, szerv –, és energetikai rendszerekhez kapcsolódik, csak így tudjuk felderíteni a valós okot. Az okot kell kezelni, nem a tünetet, ezért szükséges az alapos kutató munka és az ésszerű gondolkodás!

FOGLALJON IDŐPONTOT!