Project Description

Blomdahl fülbelövés

FOGLALJON IDŐPONTOT!

Blomdahl fülbelövés

FOGLALJON IDŐPONTOT!

Blomdahl fülbelövés

Antiallergén orvosi műanyag és titán ékszerekkel

  • Még nincs fülbevalód, de nagyon szeretnél?
  • Már van, de szeretnél még egy csinosat a másik mellé?
  • Félsz, hogy nagyon fog fájni a füllyukasztás?
  • Aggódsz, hogy utána begyullad, esetleg allergiát okoz?
  • Fémallergiád van, ezért eddig nem találtál megfelelő megoldást?
  • Félted újszülött babádat az allergén anyagoktól, orvosi fémektől?
  • Eddig csak csalódás volt a füllyukasztás?
  • Ha igen a válasz, olvass tovább! 😊

Mit tud a Blomdahl?

A családi vállalkozásban működő svéd cég csodaszép ékszereket gyárt, melyek nem tartalmaznak mérgező, rákkeltő és egyéb nemkívánatos anyagokat, például ólmot, formaldehidet, ftalátokat és BPA-t (Biszfenol-A). A Blomdahl ékszerek gondosan válogatott, orvosi minőségű műanyagból és tiszta, orvosi titánból készülnek, a fent említett mérgező – rákkeltő anyagok közül egyiket sem tartalmazzák!
Termékeik: fülbevalók, karkötők, nyakláncok, gyűrűk
Orvosi titán és műanyag ékszerek
Kiknek ajánlom:
– akik a fent említett allergén anyagokat szeretnék elkerülni
– akik már allergiásak és nem találnak megoldást az ékszerek kérdésében
– akik szeretik a szolid, de elegáns ékszereket
– akiknek fontos saját és gyermeke egészsége
Füllyukasztás
A fülbelövés sok éve sikeresen alkalmazott, professzionális, Blomdahl orvosi (svéd) fülbelövő készülékkel történik. A fülbevalók nem igényelnek forgatást, a belövést követően maguktól megmozdulnak!
A fülbevalók egyesével, speciális, eldobható kapszulákban helyezkednek el és egy sterilizációs eljáráson mennek keresztül, a fülbelövés során nem érek az ékszerekhez, így módszer 100% sterilitást biztosít! A fülbevalók hátulja egyedi, pillangós-patentos végű (orvosi műanyag), melynek köszönhetően nem nyomja a fület alváskor, lezárja a szárat, hogy ne szúrjon. A szár végén nincs éles pont, a vég teljesen bekapszulázza azt. Nem szorul rá a frissen lyukasztott fülre, engedi szabadon levegőzni, így a gyógyulási folyamat felgyorsul.
Az orvosi műanyag fülbevalók kifejezetten babáknak, gyerekeknek ajánlott, de érzékeny fülű felnőtteknek is javallott. A létező legkönnyebb fülbevaló, mely nem húzza le a legkisebb fülcimpát sem. Speciális vége nem zavarja a babát az alvásban, kényelmes viselet. Teljes mértékben antiallergén, strapabíró, nem okoz gyulladást. Nem blokkolja az energetikai rendszert, így nyugodtan lehet benne aludni is. Mivel nem tartalmaz semmilyen fémet, orvosi vizsgálatok alkalmával sem szükséges kivenni.
A modern készüléknek már nincs olyan nagy hangja, mint a régi típusú füllyukasztó pisztolyok többségének. A Blomdahl fülbelövő készülék a lehető leggyorsabban, kíméletesen lyukaszt. A kazetta soha nem ragad be, nem szorul rá a fülre. A fülbelövést követően a fül nem vérzik, nem gennyesedik!
A nők (és férfiak) már az ősi kultúrákban is hordtak fülbevalót, amelyet elsősorban vallási és kulturális céllal viseltek. A fülbevaló egy szimbólum, egy jelentés, egy emlék, mely tükrözi a személyiséget. Az ékszer manapság is fontos szereplője életünknek, hozzánk tartozik. A fülbevalót nem nélkülözni kell, hanem érdemes megtalálnunk azt a minőséget, ami szebbé teszi külsőnket, de ártalmatlan egészségünkre.

Miért válassz engem?
Természetgyógyászként a szívemen viselem, hogy a fülbevaló antiallergén legyen
Odafigyelek a fülön lévő akupunktúrás pontokra, sterilitásra.
Aki ártalmas pontra kér ékszert, lebeszélem róla, semmiképp nem lövök pusztán divatból az egészségre káros helyre!

Füllyukasztás után ellátlak tanáccsal, adok írásos ápolási útmutatót, ápoló törlőkendőt, minden kérdésedre szívesen válaszolok.
Fontosnak tartom, hogy a fülbelövés a lehető legsterilebben, a legkevesebb fájdalommal történjen meg. Különösen érzékenyen érint a gyermekek egészsége, egészséges életmódra való nevelése – tanítása, ezért meleg szívvel ajánlom az orvosi műanyagból készült ékszerek viselését, melyek nem blokkolják az energetikai rendszert, nem károsítják szervezetünket. Fontos, hogy a fülbevaló a viselője számára egy észrevétlen ékszer legyen, a maga csillogásával, és ne egy kényelmetlen viselet. A Blomdahl megtalálta erre a megoldást, mindegyik elvárásomnak megfelel. Én magam is a legnagyobb megelégedéssel használom ékszereit.
Amennyiben Te sem éred be ennél kevesebbel, szeretettel várom jelentkezésed, ha Babádnak vagy Magadnak egy szép ékszert vagy füllyukasztást szeretnél!