Project Description

Peter Hess Hangmasszázs

FOGLALJON IDŐPONTOT!

Peter Hess Hangmasszázs

FOGLALJON IDŐPONTOT!

Peter Hess Hangmasszázs

A hangmasszázs egy nyugati módszer, holisztikus lazító technika, mely megszólítja a testet, lelket, szellemet. Nagyon kellemes, relaxáló érzés, mellé gyönyörű hangok társulnak. Vendégeim nagyon szeretik, első alkalom után azt szokták mondani, semmihez sem hasonlítható, meglepően pozitív élmény: a hangtál rezgése a testen egy szokatlan, nagyon finom „masszázs”, mellé a búgó, megnyugtató hangok pedig a legfeszültebb vendégemet is percek alatt ellazítják.

A hangtálakat a ruhával fedett testre teszem, gyengéd ütésekkel rezgésbe hozom. A felhangokban gazdag rezgések végig áramolnak a testen, megmozgatva mindegy 10 billióra becsült sejtet.

Hatása:
Fájdalom csökkenése, alvás javulása, immunparaméterek változása, vérnyomás csökkenése, vércukorszint változása. Beindítja az öngyógyító folyamatokat. Testi és szellemi szinten ellazít, pihentet, felfrissít. Erősíti az önbizalmat, öntudatot, motivációt, kreativitást. Segíti az elengedést. Támogatja az egészséget: harmonizál, regenerál, vitalizál. Javítja a testérzékelést. Normál értelmi képességű és sajátos nevelési igényű gyermekeknél: Nagyon jó eredményekkel hasznosítható viselkedési rendellenességek (pl. szorongás, agresszió, túlmozgás), tanulási nehézségek (figyelem -, koncentrálóképesség zavara), illetve kommunikációs zavarok esetén.

A hangmasszázs egyéni kezelés, csoportosan nem alkalmazható.

Bármely korosztály számára!