Project Description

MeriDim állapotfelmérés

FOGLALJON IDŐPONTOT!

MeriDim állapotfelmérés

FOGLALJON IDŐPONTOT!

MeriDim állapotfelmérés

Régen Kínában a jó orvos az egészséges embert kezelte, nem a beteget. Első helyen állt a prevenció, vagyis a megelőzés, olyannyira, ha pl. a császár megbetegedett, az orvos akár az életével is fizethetett érte!

Nyelv – és pulzusdiagnosztika, valamint kikérdezés alapján mérték fel, van-e az energetikai rendszerben elváltozás, elakadás. Ez alapján már lehetett következtetni a betegségre, bár tünet még nem jelentkezett. Ennek alapján állították fel a terápiát, így a páciens meggyógyult, még mielőtt komoly betegség alakult volna ki.
A mai kornak megfelelően, a nyelv – és pulzusdiagnosztikát különböző műszerek váltják ki. Egyik ilyen mérőműszer a MeriDim, mely az akupunktúra elmélete szerint, a 12 fő energetikai csatornát (meridiánokat) képileg jeleníti meg, jelzi kiegyensúlyozatlanságát, melyből később betegség alakulhat ki. Természetgyógyászati kezeléssel (reflexológia, fülakupunktúra, hangtálas kezelés), a blokkok oldásával helyreáll az energetikai zavar, így testi – lelki szinten helyreáll a szervezet optimális egyensúlyi állapota.
A MeriDim műszert lehet önmagában, csak állapotfelmérésre használni, de sokkal hatékonyabb a mérés után egyből valamilyen kezelést végezni. Következő alkalommal újabb mérést végezni, így látható, hogy a kezeléssel milyen pozitív hatásokat értünk el.